NTNU STUDENT

NTNU-STUDENT PÅ UTVEKSLING

Episode 1: Over all forventning

I denne episoden prater jeg om mine første uker i Italia, hvordan det føles å være på utveksling og de største grunnene til at du også burde prøve å studere i utlandet!

Episode 2: En annerledes hverdag

I denne episoden forteller jeg om de ulike fordelene og ulempene jeg har merket med den annerledes hverdagen.

Episode 3: Nå eller aldri

I denne episoden forteller jeg om mitt siste innspurt på utveksling, der jeg må prøve å få gjort alt jeg vil før jeg må dra tilbake til Norge.

BESØK EN STUDENT

VOKSENLIVET

I denne episoden besøker vi Wilhelm for å prate om voksenlivet: Hva er det beste/verste med å flytte hjemmefra? Har IKEA den beste pannen? Hva betyr det egentlig å være voksen?

STUDIE

I denne episoden besøker vi Andreas for å prate om det å studere ved NTNU: Er det krise å stryke på eksamen? Er det mye obligatorisk på studiet? Er det veldig krevende å studere?

STUDIEVALG

I denne episoden besøker vi Aurora for å prate om studievalg: Hvorfor er studievalg så vanskelig? Hva er viktigst å tenke på når du skal velge? Burde du begynne rett på studie? Og mye mer!

ØKONOMI

I denne episoden besøker vi Anders for å prate om økonomi: Hva bruker studenter penger på? Burde du ha deltidsjobb? Hva koster møbler? Og mye mer!

KOLLEKTIV

I denne episoden besøker vi Ida for å prate om kollektiv: Hvordan er det å bo i kollektiv som student? Burde du flytte inn med din beste venn? Hva er viktig å ha i en bolig?

STUDENTVLOGG

Episode 4: Mitt kjærlighetsbrev til studentlivet

Hva kan du gjøre i fritiden som NTNU student? Hvor mye tid har vi egentlig til overs? Mulighetene er uendelige, og i denne videoen skal Kentaro som studerer Energi og miljø vise frem hva han gjør utenom studiet.

Episode 1: Hvorfor jeg dro tilbake til Trondheim under Pandemien

Starten av 2021 har vært tøft for alle, men selv under korona-restriksjonene kan du finne på mye morsomt som student! Kentaro fra Energi og miljø ved NTNU har vlogget en uke av studiehverdagen sin; se hva man kan finne på!

Episode 2: Motivasjon, hvor er du?

Det er gøy å være student ved NTNU, men det kan også fort bli mye arbeid. Kentaro Indo som studerer master i Energi og miljø vlogger en dag av studieuken sin for å prate om hva som skal til for å holde seg motivert.

Episode 3: Hva er en ideell student?

Endelig studiestart! Både for nye og gamle studenter er dette et nytt semester med nye (gøyale!) muligheter. Kentaro Indo som studerer master i Energi og miljø vlogget ved studistart på campus

ANDRE VIDEOER

Ny på NTNU: Studentenes liveshow

Lad opp til årets Immatrikulering i live studio med noen av våre nåværende studenter. Her får du et lite innblikk i studentorganisasjoner, studiemiljø, studiebyer, tips & triks, intervjuer og reportasjer 💖

Campustour Gløshaugen | Trondheim | NTNU

På NTNUs største campus, Gløshaugen, er mye lagt til rette for å kunne både hygge seg og studere effektivt – Kentaro og Gaute tar deg med på en liten reise for å vise hva campus Gløshaugen har å by på! Kentaro Indo som studerer master i Energi og miljø vlogget ved studistart på campus